CASAL D'ESTIU COLLSUSPINA 2021

ELS NOSTRES PILARS

 

EL MEDI NATURAL 

El pilar que sustenta la nostra filosofia, és l’activitat al medi natural. Apostem fermament per un casal d’estiu que es desenvolupa íntegrament a la natura, aprofitant i gaudint de l’entorn privilegiat que tenim a la comarca.
Les nostres idees tenen un estret lligam amb el medi natural ja que creiem que aquest ens aporta una sèrie de valors i recursos que cap altre medi en pot oferir. Les nostres activitats permeten connectar i descobrir l’entorn natural del municipi, així com conèixer i aprofitar els recursos que ens ofereix.

L'ESPORT


Des de l’equip dirigent vetllem per a que els infants siguin actius, amb un estil de vida saludable i actiu fugint del sedentarisme i els mals hàbits. El segon pilar imprescindible del nostre casal és l’esport. Entenem l’esport com un recurs per millorar la qualitat de vida, com una teràpia de desconnexió i de connexió amb nosaltres mateixos, com una oportunitat d’autoconeixença i decrear vincles socio-afectius amb els companys/es.

EDICIÓ 2021

Tot l'equip de dirigents, tècnics i tècniques tenim moltes ganes de donar el tret de sortida al casal d'enguany. Estem treballant a fons en aqueta edició, per tal que els infants i joves trobin en el nostre casal un espai social de lleure, esport i diversió. 

INFORMACIÓ TÈCNICA CASAL 2021 

CAMP TEMÀTIC

En aquesta primera edició del casal d'estiu a Collsuspina, ens plantegem com a eix conductor el fet de donar coneixement als infants i joves dels diferents indrets rurals del municipi, així com potenciar i donar a conèixer l'activitat ramadera  agricultora del municipi, sector molt important a la zona on ens trobem. 

 

 

GUPS 

Pel què fa a l'organització dels grups de trail, es faran tenint en compte l'edat i l'estat evolutiu dels infants, i sempre que sigui possible per assistència es desmarcaran els grups en dues àrees, la juvenil i l'àrea infantil. 

DIES I HORARI

- Del 28 de juny al 30 de juliol

- De 9:00h a 13:30h (Servei d'acollida de 8:30h a 9:00h)

LLOC

El punt de trobada i recollida serà al local social i serà en els següents horaris que detallem a continuació:

Entrega: a les 9:00h

Recollida: 13:30h

*Es portarà a terme servei d'acollida de 8:30h a 9:00h sempre que sigui necessàri

PREUS CASAL D'ESTIU

Una setmana: 55€

Dues setmanes: 105€

Tres setmanes: 150€

Quatre setmanes: 170€

Cinc setmanes: 210€

DESCOMPTES

- S'aplicarà un 5% de descompte al segon germà i als socis de l'Escola de trail (Els descomptes no seran acomulables)

- S'incrementarà un 10% el preu si la inscripció es fa efectiva passat el plaç d'inscripcions  (Els pagaments es faran del 13 al 19 de juny)

PASSOS PER A UNA CORRECTA INSCRIPCIÓ

 

És molt important seguir els passos d'inscripció de manera estricte i tal com s'especifica a continuació per tal de formalitzar-la de manera correcta. 

 

1. Formalitzar-la dintre del plaç, que comprèn des del 3 de Maig a les 00:00h al 6 de juny a les 00:00h. El plaç s'escurçarà en cas d'arribar al límit d'inscripcions.  

2. Presentar el full d'inscripció i la documentació necessària (en cas de no tenir-la) omplert i signat i en format PDF al correu trailmoianes@gmail.com 

3. Al full d'inscripció s'hi ha d'ajuntar el justificant de pagament corresponent i realitzat dintre de termini o just en el moment del lliurement de la documentació 

4. Assegureu que el full d'inscripció és el de la localitat on voleu realitzar el casal, ja que es porta a terme a COLLSUSPINA i a MOIÀ. 

5. El pagament es portarà a terme en el següent compte bancari i tenint en compte la informació del punt 3.   

Nº de compte: ES80 2100 0069 0302 0036 6985

Assegureu que la vostra inscripció segueix els requisits anteriorment esmentats per tal que aquesta es formalitzi correctament. 

AQUÍ PODRÀS TROBAR ELS FULLS D'ISNCRIPCIÓ DE COLLSUSPINA

ESPEREM GAUDIR D'UNA NOVA GRAN AVENTURA AL VOSTRE COSTAT!!!

Àrea d'Educació, Esports i Joventut posi
WhatsApp Image 2021-05-03 at 12.27.35.jp
WhatsApp Image 2021-04-04 at 18.41.57 (5