20180702_094834.jpg

CASAL D'ESTIU 2022

83722d76-8acd-4de2-a6a6-2b980769fa96.jpg

ELS NOSTRES PILARS

 

EL MEDI NATURAL 

El pilar que sustenta la nostra filosofia, és l’activitat al medi natural. Apostem fermament per un casal d’estiu que es desenvolupa íntegrament a la natura, aprofitant i gaudint de l’entorn privilegiat que tenim a la comarca.
Les nostres idees tenen un estret lligam amb el medi natural ja que creiem que aquest ens aporta una sèrie de valors i recursos que cap altre medi en pot oferir. Les nostres activitats permeten connectar i descobrir l’entorn natural del municipi, així com conèixer i aprofitar els recursos que ens ofereix.

L'ESPORT


Des de l’equip dirigent vetllem per a que els infants siguin actius, amb un estil de vida saludable i actiu fugint del sedentarisme i els mals hàbits. El segon pilar imprescindible del nostre casal és l’esport. Entenem l’esport com un recurs per millorar la qualitat de vida, com una teràpia de desconnexió i de connexió amb nosaltres mateixos, com una oportunitat d’autoconeixença i decrear vincles socio-afectius amb els companys/es.

EDICIÓ 2022

Tot l'equip de dirigents, tècnics i tècniques tenim moltes ganes de donar el tret de sortida al casal d'enguany. Estem treballant a fons en aqueta edició, per tal que els infants i joves trobin en el nostre casal un espai social de lleure, esport i diversió. 

INFORMACIÓ TÈCNICA CASAL 2022 

Totes les nostres activitats es desenvolupen en dues àrees ben desmarcades: 

ÀREA INFANTIL (De 3 a 10 anys aprox.): Realitzarem la major part de les activitats, jocs i dinàmiques en estret lligam amb el nostre eix. El fet de seguir una dinàmica i un fil conductor, proporciona als infants una motivació afegida i la consecució d'uns objectius prèviament plantejats i lligats amb la nostra visió.

ÀREA JUVENIL (D'11 a 16 anys aprox.): Activitat pensada pels nens/es de més edat on es combinarà el joc amb l'activitat física. En aquest cas es realitzaran activitats de senderisme, bicicleta, trailrunning, Slakline, orientació, entre altres. 

 

El format és diferent i l'objectiu d'aquest grup és a part del respecte i estima al medi natural, volem introduïr als infants a vàries modalitats esportives practicades al medi rural. Per així poder remarcar la importància d'adquirir un hàbit esportiu al nostre dia a dia. 

DIES I HORARI

- Del 27 de juny al 29 de juliol

- De 9:00h a 13:30h (Servei d'acollida de 8:30h a 9:00h)

LLOC (Casal Moià)

*Els llocs d'entrega i recollida variaran en funció dels grups (informarem a la reunió prèvia al casal).

- Parc de Can Patiràs

- Parc del Molí Nou

- Es podran modificar els punts d'entrega i recollida de manera puntual en activitats concretes (es notificarà prèviament) 

LLOC (Casal Collsuspina)

*Els llocs d'entrega i recollida variaran en funció dels grups (informarem a la reunió prèvia al casal).

Parc del poble

- Es podran modificar els punts d'entrega i recollida de manera puntual en activitats concretes (es notificarà prèviament) 

PREUS CASAL D'ESTIU

Una setmana: 55€

Dues setmanes: 105€

Tres setmanes: 150€

Quatre setmanes: 170€

Cinc setmanes: 210€

DESCOMPTES

- S'aplicarà un 5% de descompte al segon germà i als socis de l'Escola de trail (Els descomptes no seran acomulables)

- S'incrementarà un 10% el preu si la inscripció es fa efectiva passat el plaç d'inscripcions.

PASSOS PER A UNA CORRECTA INSCRIPCIÓ

 

És molt important seguir els passos d'inscripció de manera estricte i tal com s'especifica a continuació per tal de formalitzar-la de manera correcta. 

 

1. Formalitzar-la dintre del plaç, que comprèn des del 5 de Maig a les 00:00h al 6 de juny a les 00:00h. El plaç s'escurçarà en cas d'arribar al límit d'inscripcions.  

2. Omplir el formulari d'inscripció amb tots els camps obligatoris. Al mateix formulari haureu d'adjuntar la documentació que demanem o fer-la arribar via correu a trailmoianes@gmail.com

3. Perquè quedi formalitzada l'inscripció, s'ha d'enviar la documentació que demanem i el justificant de pagament corresponent (realitzat dins del termini) a trailmoianes@gmail.com

4. Assegureu que el formulari d'inscripció és el de la localitat on voleu realitzar el casal, ja que es porta a terme a COLLSUSPINA i a MOIÀ. 

5. El pagament es portarà a terme en el següent compte bancari i tenint en compte la informació del punt 3.   

Nº de compte: ES80 2100 0069 0302 0036 6985

Assegureu que la vostra inscripció segueix els requisits anteriorment esmentats per tal que aquesta es formalitzi correctament. 

AQUÍ PODRÀS TROBAR EL FULL D'AUTORITZACIÓ I ELS ENLLAÇOS AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ DE MOIÀ I COLLSUSPINA

Full d'autorització MOIÀ:

Full d'autorització COLLSUSPINA:

 

 

 

ESPEREM GAUDIR D'UNA NOVA GRAN AVENTURA AL VOSTRE COSTAT!!!

Captura de pantalla 2022-05-05 a las 9.17.01.png

PLACES EXHAURIDES!

MOLTES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA.
 

Holly.jpeg