CASAL SETMBRE 2021

Holly.jpeg

ELS NOSTRES PILARS

 

EL MEDI NATURAL 

El pilar que sustenta la nostra filosofia, és l’activitat al medi natural. Apostem fermament per un casal d’estiu que es desenvolupa íntegrament a la natura, aprofitant i gaudint de l’entorn privilegiat que tenim a la comarca.
Les nostres idees tenen un estret lligam amb el medi natural ja que creiem que aquest ens aporta una sèrie de valors i recursos que cap altre medi en pot oferir. Les nostres activitats permeten connectar i descobrir l’entorn natural del municipi, així com conèixer i aprofitar els recursos que ens ofereix.

L'ESPORT


Des de l’equip dirigent vetllem per a que els infants siguin actius, amb un estil de vida saludable i actiu fugint del sedentarisme i els mals hàbits. El segon pilar imprescindible del nostre casal és l’esport. Entenem l’esport com un recurs per millorar la qualitat de vida, com una teràpia de desconnexió i de connexió amb nosaltres mateixos, com una oportunitat d’autoconeixença i decrear vincles socio-afectius amb els companys/es.

INFORMACIÓ TÈCNICA CASAL 2021 

Totes les nostres activitats es desenvolupen en dues àrees ben desmarcades: 

ÀREA INFANTIL (De 3 a 10 anys aprox.): Realitzarem la major part de les activitats, jocs i dinàmiques en estret lligam amb el nostre eix. El fet de seguir una dinàmica i un fil conductor, proporciona als infants una motivació afegida i la consecució d'uns objectius prèviament plantejats i lligats amb la nostra visió.

ÀREA JUVENIL (D'11 a 16 anys aprox.): Activitat pensada pels nens/es de més edat on es combinarà el joc amb l'activitat física. En aquest cas es realitzaran activitats de senderisme, bicicleta, trailrunning, Slakline, orientació, entre altres. 

 

El format és diferent i l'objectiu d'aquest grup és a part del respecte i estima al medi natural, volem introduïr als infants a vàries modalitats esportives practicades al medi rural. Per així poder remarcar la importància d'adquirir un hàbit esportiu al nostre dia a dia. 

DIES I HORARI

- Del 30 d'agost al 10 de setembre

- De 9:00h a 13:30h (Servei d'acollida de 8:30h a 9:00h)

LLOC

*Els llocs d'entrega i recollida variaran en funció dels grups (informarem prèviament i en funció dels inscrits).

- Parc de Can Patiràs

- Parc del Molí Nou

- Es podran modificar els punts d'entrega i recollida de manera puntual en activitats concretes (es notificarà prèviament) 

PREUS CASAL DE SETEMBRE 

Una setmana: 55€

Dues setmanes: 105€

DESCOMPTES

- S'aplicarà un 5% de descompte al segon germà i als socis de l'Escola de trail (Els descomptes no seran acomulables)

- S'incrementarà un 10% el preu si la inscripció es fa efectiva passat el plaç d'inscripcions  (Els pagaments es faran del 13 al 19 de juny)

PASSOS PER A UNA CORRECTA INSCRIPCIÓ

 

És molt important seguir els passos d'inscripció de manera estricte i tal com s'especifica a continuació per tal de formalitzar-la de manera correcta. 

 

1. Formalitzar-la dintre del plaç, que comprèn des del 3 de Maig a les 00:00h al 15 d'agost a les 00:00h. El plaç s'escurçarà en cas d'arribar al límit d'inscripcions.  

2. Presentar el full d'inscripció i la documentació necessària (en cas de no tenir-la) omplert i signat i en format PDF al correu trailmoianes@gmail.com 

3. Al full d'inscripció s'hi ha d'ajuntar el justificant de pagament corresponent i realitzat dintre de termini.

4. Tot i que en el document hi apareix casal d'estiu, marqueu les caselles referents a casal setembre 2021  

5. El pagament es portarà a terme en el següent compte bancari i tenint en compte la informació del punt 3.   

Nº de compte: ES80 2100 0069 0302 0036 6985

Assegureu que la vostra inscripció segueix els requisits anteriorment esmentats per tal que aquesta es formalitzi correctament. 

AQUÍ PODRÀS TROBAR ELS FULLS D'ISNCRIPCIÓ DEL CASAL DE SETEMBRE 2021

ESPEREM GAUDIR D'UNA NOVA GRAN AVENTURA AL VOSTRE COSTAT!!!

casal collsus.jpeg
WhatsApp Image 2021-04-04 at 18.43.35.jp